Inchirieri Auto Chania

Inchirieri Masini

Oferte speciale
01/01 - 01/05

Masini de Inchiriat Chania Portul

 Inchirieri Auto
Large Family (D1)
€ 18 / zi

Inchiriere Auto Agia Marina

 Inchirieri Masini
Mini Vans 7 Seats Automatic (L2)
€ 54 / zi

Inchiriere Masina Chania Portul

 Masini de Inchiriat
4x4 Jeeps Open Soft Top (R)
€ 22 / zi

Inchiriere Masina Kavros

 Inchiriere Masina
Mini Vans 7 Seats (L1)
€ 50 / zi

Inchirieri Auto Chania Aeroportul

 Inchiriere Auto
Mini Economy (A)
€ 25 / zi

Inchiriere Auto Kissamos

 Inchirieri Auto
Medium Family Diesel (C2)
€ 19 / zi

Inchirieri Masini Daratsos

 Inchirieri Masini
Vans Diesel 9 Seats (M2)
€ 44 / zi

Inchirieri Auto Almyrida

 Masini de Inchiriat
Large Automatic (G2)
€ 28 / zi

Masini de Inchiriat Georgioupolis

 Inchiriere Masina
Large Family Diesel (D3)
€ 32 / zi

Inchirieri Masini Chania Aeroportul

 Inchiriere Auto
Economy Automatic (B3)
€ 18 / zi

Chania Inchirieri Auto

Avem peste 800 de mașini noi și bine întreținute pentru a alege din Chania. Elite Inchirieri Masini este alegerea numărul unu pentru inchirieri masini în Chania. Avem birouri în Chania, dar și la hotel sau în orice altă locație din Creta. Elite Inchirieri Auto oferă, de asemenea, la toate Aeroporturile și Porturile și vă garantează cele mai bune prețuri masini de inchiriat în Chania. Oferim cea mai bună valoare pentru bani și sprijinul nostru este cel mai bun în Chania. Rezervați mașina cu Elite Inchirieri Auto Chania și experiența celui mai bun serviciu inchiriere masina din Creta.

Inchirieri Auto Chania

Alegeți Rent a Car Elite Chania

Bine ati venit la Elite Rent a Car Chania, cea mai buna alegere pentru inchirieri masini in Creta! În ultimii 15 ani oferim servicii de rent a car în Chania. Lucrăm în permanență pentru a vă oferi cele mai bune și cele mai sigure mașini. Preturile noastre sunt cele mai bune din Chania si serviciile noastre sunt remarcabile. Livrăm pe Aeroportul Chania și pe Portul Chania. De asemenea, livrăm la toate hotelurile și centrele orașelor din Chania. Ne mândrim cu profesionalismul nostru și nu vă vom percepe taxe suplimentare ascunse. Încercați astăzi serviciile noastre de închiriere de mașini Chania și descoperiți frumusețea Chania și a restului Cretei.

Explorați-vă Chania cu Chania Inchirieri Auto de la Elite

Asigurați-vă că pentru a explora toate site-urile din Chania cu o mașină de închiriat de la Elite. Frumusetea orasului Chania va va uimi! Descoperiți frumoasele plaje din Chania. Bucurați-vă de conducerea de-a lungul coastei de coastă cu închirierea de mașini Chania Treceți prin centrul Chania și bucurați-vă de minunatele cafenele și taverne. Parcați mașina de închiriat și umblați în orașul vechi. Bucurați-vă de soare, conduceți în siguranță și bine ați venit în Chania.

Elite Inchirieri Masini din Chania

Avem întotdeauna mașina potrivită pentru dvs. din cauza flotei noastre mari de a alege de la. Oferim vehicule mici, medii și mari. Puteți închiria un jeep sau puteți închiria un van Chania. Mulți clienți au nevoie să închirieze o mașină automată Chania. Indiferent de situație, vă oferim întotdeauna mașina potrivită la prețul potrivit. Conducerea în Chania este o experiență minunată. Vă rugăm să alegeți alegerea Elite Rent a Car Chania.

Elite Rent a Car Chania, care deservește Creta de 15 ani.

Masini de Inchiriat Chania Destinaţii de top